Tirane, ofroj vend pune Gazetar/e

Mbi Eduaktiv

Eduaktiv përfaqëson platformën e parë dhe të vetme online në Shqipëri që ka si qëllim të listojë dhe të ofrojë informacion për institucionet arsimore publike dhe private, nga çerdhet deri tek universitetet.

E vizitueshme dhe e aksesueshme që prej marsit të vitit 2018, Eduaktiv numëron 300,000 vizitorë, ku rreth 35% janë prindër dhe 65% të rinj të grupmoshave të ndryshme. Në eduaktiv.al, krahas informacionit të struktuar mbi shërbimet e ofruara nga institucionet arsimore, çdo përdorues mund të gjejë edhe artikuj këshillues dhe ndihmues për kategori të ndryshme, si dhe video shpjeguese dhe orientuese.

Detyrat

 • Realizimi i video intervistave.

 • Shkrimi i artikujve edukues.

 • Kontaktimi dhe realizimi i takimeve me target grupe të ndryshme në fokus të Eduaktiv, për prezantimin e platformës.

 • Të respektojë afatet e përcaktuara për realizimin e detyrave që caktohen për mbarëvajtjen e platformës.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në fushën e Gazetarisë;

 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;

 • Të menaxhojë punën me stafin dhe target grupet;

 • Të dijë të menaxhojë kohën dhe të prioritarizojë;

 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Për të aplikuar, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj dhe një punim personal (shkrim ose video) në adresën e e-mail-it: eduaktiv.al@gmail.com

Afati për të aplikuar: 31 janar 2019, ora 17:30

Cel. : +355693443420

Faleminderit edhe nje here!

Me te mirat,

Keti

Keti Gjipali,

(General Manager)

www.agogmarketing.com

0692528168 - Tirana, Albania

FB: @agogmarketing

Skype: ketigjipali


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
 • White YouTube Icon
 • White Instagram Icon