Tirane, ofroj vend pune Gazetar/e

February 5, 2019

Mbi Eduaktiv

 

Eduaktiv përfaqëson platformën e parë dhe të vetme online në Shqipëri që ka si qëllim të listojë dhe të ofrojë informacion për institucionet arsimore publike dhe private, nga çerdhet deri tek universitetet.

 

E vizitueshme dhe e aksesueshme që prej marsit të vitit 2018, Eduaktiv numëron 300,000 vizitorë, ku rreth 35% janë prindër dhe 65% të rinj të grupmoshave të ndryshme. Në eduaktiv.al, krahas informacionit të struktuar mbi shërbimet e ofruara nga institucionet arsimore, çdo përdorues mund të gjejë edhe artikuj këshillues dhe ndihmues për kategori të ndryshme, si dhe video shpjeguese dhe orientuese.

 

Detyrat

 

 

 • Realizimi i video intervistave.

 • Shkrimi i artikujve edukues.

 • Kontaktimi dhe realizimi i takimeve me target grupe të ndryshme në fokus të Eduaktiv, për prezantimin e platformës.

 • Të respektojë afatet e përcaktuara për realizimin e detyrave që caktohen për mbarëvajtjen e platformës.

 

 

Kualifikimet

 

 

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë në fushën e Gazetarisë;

 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;

 • Të menaxhojë punën me stafin dhe target grupet;

 • Të dijë të menaxhojë kohën dhe të prioritarizojë;

 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.

 

 

 

Për të aplikuar, ju lutemi të dërgoni CV-në tuaj dhe një punim personal (shkrim ose video) në adresën e e-mail-it: eduaktiv.al@gmail.com

Afati për të aplikuar: 31 janar 2019, ora 17:30

 

 

 

Cel. : +355693443420

 

 

Faleminderit edhe nje here!

Me te mirat,

Keti

 

Keti Gjipali,

(General Manager)

www.agogmarketing.com

0692528168 - Tirana, Albania

FB: @agogmarketing

Skype: ketigjipali

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

 • White Facebook Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
 • White YouTube Icon
 • White Instagram Icon