"Sfidat dhe Mundësitë e të punuarit në Media"

September 29, 2018

 

 

IPR Albania organizoi sot trajnimin e parë me profesionistë të medias ku të ftuar ishin Z. Idaver Sherifi përfaqësues i Portalit ALBEU, dhe Znj. Gentiana Rreshka, gazetare pranë Radio Spektrum.

Prezantimi i iPRA-s pati si qëllim krijimin e urave lidhëse mes profesionistëve të medias dhe studentëve si dhe njohjen e nevojave të studentëve për tregun e punës dhe mundësitë.

 

Ky organizim u mbështet nga #YSBBalkans dhe #USAIDAlbania duke patur qëllim, realizimin dhe rritjen e bizneseve sociale të të rinjëve në Shqipëri.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts