10 fakte që do i përjetoni nëse punoni në PR


Ka diçka që është magjike nëse jeni duke punuar në Marrëdhëniet me Publikun. Pasi kam hulumtuar dhe punuar në këtë industri vazhdimisht, këtu janë 10 fakte që unë e kam konsideruar të vërteta në lidhje me punën në industrinë e PR.

1. PR kurrë nuk ndalet kurrë, dhe kontrollimi i email-it në mes të natës është plotësisht normale.

2. Ju mund të përpiqeni të planifikoni ditën tuaj, por kurrë nuk e dini se çfarë po ju pret në zyrë.

3. Nuk duhet të jesh asnjëherë i mërzitur.

4. Refuzimi është pjesë e lojës - përqafojeni atë. Rrituni nga këto eksperienca,

5. Kafja nuk rekomandohet, është e nevojshme.

6. Është shumë më tepër punë sesa thjesht të fitosh një komliment nga një klient dhe ta quash si eksperiencë që duhet ta përjetosh një herë në jetë. edhe pse ato janë përfitime të mëdha.

7. Prapa çdo fushate të suksesshme janë orë të tëra të shpenzuara në dhomën e ideve, duke analizuar me faqe e faqe të tëra PowerPoint-i.

8. Ju takoni të gjitha llojet e njerëzve dhe keni mundësi për të krijuar marrëdhënie të dobishme.

9. Jo të gjithë janë të sukseshëm ne punën si PR.

10. Rezultati përfundimtar është "Super, ja vlen".

Unë e di se PR nuk është e gjitha perfekte dhe larg realitetit të stilit të jetesës "Samantha Jones", por patjetër që ka shumë për të ofruar dhe ja vlen. Çfarë pikash të tjera do të shtonit në listën time?


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png