Ushqehuni shëndetshëm nga Flex Watchers


Për të festuar nisjen e re të programit të tyre të humbjes së peshës, Flex, Watchers kanë organizuar një shfaqje pop-up në Londër. Ata shpresojnë të ndihmojnë njerëzit të fillojnë vitin e ri të shëndetshëm dhe do të ofrojnë mëngjes, drekë dhe darkë falas për këdo që përpiqet të zbresë nga makina vetëm që të lëvizë qofte dhe një metër në këmbë. Marketi i vogël është i vendosur pranë Borough Market, Londër. Kjo fushatë ka marrë shumë mbulim në faqet e PR dhe Marketingut për një bashkëpunim të madh në fushatën midis shikuesve të emisionit dhe agjencive të tyre të PR, Po ju dëshironi një vakt ushqimi?


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square