Strategjia e PR që bëri bujë në Golden Globe


Golden Globes u zhvillua në Los Angelos këtë vit. Me industrinë e titujve tej mase argëtuese për mediat konkretisht në rastet e mbrojtjes së të drejtave të aktoreve femra të cilat dhanë një sërë rastesh që përbënin ngacmim nga shefat e tyre në industrinë e filmit, u krijua një kërkesë për të folur rreth saj dhe për të ndihmuar në dhënien fund të pabarazisë gjinore. Çdo aktor dhe aktore që e mbështet këtë lëvizje duhej të vishej me ngjyrë të zezë, dhe kjo taktikë bëri një ndikim të madh në industrinë e lajmeve, duke rritur ndërgjegjësimin për gjendjen aktuale të industrisë dhe duke inkurajuar njerëzit që të dalin përpara problemeve të tilla aspak dinjitoze për çdo punonjës në industrinë e artit në përgjithësi. Taktika që ndoqi këshillimi i zyrave të marrëdhënieve me publikun rezultoi jashtë mase e sukseshme dhe e mirë mbuluar nga mediat anë e mbanë botës.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square