© 2018 by ipralbania. All right reserved

Ushqehuni shëndetshëm nga Flex Watchers

April 26, 2018

 

Për të festuar nisjen e re të programit të tyre të humbjes së peshës, Flex, Watchers kanë organizuar një shfaqje pop-up në Londër. Ata shpresojnë të ndihmojnë njerëzit të fillojnë vitin e ri të shëndetshëm dhe do të ofrojnë mëngjes, drekë dhe darkë falas për këdo që përpiqet të zbresë nga makina vetëm që të lëvizë qofte dhe një metër në këmbë. Marketi i vogël është i vendosur pranë Borough Market, Londër. Kjo fushatë ka marrë shumë mbulim në faqet e PR dhe Marketingut për një bashkëpunim të madh në fushatën midis shikuesve të emisionit dhe agjencive të tyre të PR, Po ju dëshironi një vakt ushqimi?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts