Strategjia e PR që bëri bujë në Golden Globe

April 26, 2018

 

Golden Globes u zhvillua në Los Angelos këtë vit. Me industrinë e titujve tej mase argëtuese për mediat konkretisht në rastet e mbrojtjes së të drejtave të aktoreve femra të cilat dhanë një sërë rastesh që përbënin ngacmim nga shefat e tyre në industrinë e filmit, u krijua një kërkesë për të folur rreth saj dhe për të ndihmuar në dhënien fund të pabarazisë gjinore. Çdo aktor dhe aktore që e mbështet këtë lëvizje duhej të vishej me ngjyrë të zezë, dhe kjo taktikë bëri një ndikim të madh në industrinë e lajmeve, duke rritur ndërgjegjësimin për gjendjen aktuale të industrisë dhe duke inkurajuar njerëzit që të dalin përpara problemeve të tilla aspak dinjitoze për çdo punonjës në industrinë e artit në përgjithësi. Taktika që ndoqi këshillimi i zyrave të marrëdhënieve me publikun rezultoi jashtë mase e sukseshme dhe e mirë mbuluar nga mediat anë e mbanë botës.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon