Adidas frymëzohet nga metroja në Berlin

April 26, 2018

 

Adidas promovoi një dizajn të ri të atleteve të reja më 16 janar, i cili është frymëzuar nga metrotë e Berlinit. Atletet limited edition janë quajtur 'EQT 93 / Berlin Support' dhe vetëm 500 palë do të prodhohen, ku secila do të shitet në £ 160. Nëse jeni kurioz dhe mezi prisni për të blerë një palë nga këto atlete dhe për të jetuar në Berlin, do të marrësh një kalim të lirë në metronë vjetore prej 16 Janarit deri më 31 Dhjetor 2018. Një ide e madhe për të rritur shitjet dhe për të kthyer pas konsumatorin. Mendimet e PR siç mund të mendojmë sjellin çdo herë e më shumë autenticitet në promovimin e markës dhe ngacmimin e konsumatorit. A do të bleni një palë?

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon