April 28, 2018

Kur udhëheqësit e organizatave duan të përmirësojnë markën e tyre dhe të përfitojnë nga uria e klientëve të tyre të ardhshëm për informacion, ata shpesh u drejtohen marketuesve të përmbajtjes për të krijuar përmbajtje të angazhuar që zhvillojnë drejtime dhe i avancon ato përmes rrugëve të rëndësishme. Megjithatë, ata rrallë shikojnë përtej përmbajtjes. Në fund të fundit, është përmbajtja që zhvillon titullin, jo krijuesi. Çdok...

April 28, 2018

Ju kujtohen kohët kur ju po kërkonit diçka dhe shikonit një faqe interneti të mbushur me fjalë të pakuptimta?Ato ditë të vjetra të SEO tani mund të shoqërohen me një buzëqeshje ironike. Faqet e internetit nuk kanë qene asnjëherë kaq të mbushura me viruse dhe përse luftojnë të dalin të parat në kërkim. Kjo është arsyeja pse Google ka lënë pas këtë mënyrë për të dalë me mënyra të reja për njerëzit që të marrin atë që duan kur kë...

April 25, 2018

3 ide të mençura për t'ju orientuar në trajtimin e mediave

Ka pasur shumë biseda kohët e fundit për Presidentin Trump dhe betejat e tij shumë publike me median e lajmeve. Taktikat e tij kanë qenë më së shumti surprizuese dhe stili i medias duket më shumë si një përqasje gjithëpërfshirëse ndaj mbulimit të lajmeve. Megjithatë, ai ka bërë disa gjëra të drejta. Me ndihmën e taktikave të marrëdhënieve me publikun, kompania juaj mun...

April 24, 2018

Marrëdhëniet me publikun, PR, praktikuesit dhe anëtarët e mediave kanë rolet që janë në shumë mënyra plotësuese. Të dyja anët e këtyre marrëdhënieve kanë qëllime të përbashkëta për të krijuar një histori, ose për të zhvilluar një tregim, që i mban të informuar lexuesit, dëgjuesit dhe shikuesit. Dobësitë janë që të dyja palët kanë shumë mundësi për tension midis tyre dhe marrëdhëniet e tyre mes tyre mund të kenë shumë ulje dhe...

April 20, 2018

Marrëdhëniet me median si shumica e elementeve të marrëdhënieve me publikun, nuk janë një strategji me një madhësi të përshtatshme. Përpjekjet tuaja në shënjestër të medias duhet të përshtaten në mënyrë specifike me qëllimet dhe objektivat tuaja. A po nisni një linjë të re nga një markë ndërkombëtare e modës? Si të shkëmbejmë lajmet për një aplikacion të ri për iPhone? Apo për një festim të hapjes së një restoranti lokal? Nuk...

April 20, 2018

Marrëdhëniet me publikun janë një përbërës thelbësor për çdo gjë që ju keni të bëni në përmbajtjen e marketingut të përmbajtjes. PR është një mjet i shkëlqyeshëm për ngritjen e vetëdijes së markës, ndarjen e mesazheve tuaja kryesore dhe ekspozimin e produkteve dhe shërbimeve tuaja për klientët potencialë përmes mbulimit mediatik. Një strategji e fortë e marrëdhënieve me mediat është në thelb buka dhe djathi i PR. E gjithë kjo...

April 19, 2018

A large part of the public relations profession involves working with the media. Public relations seeks to garner publicity that benefits a client. Mass media is the preferred channel for reaching out to the public because audiences view media coverage as more credible than traditional advertising or promotional efforts. Therefore, learning how to develop and manage relationships with reporters and editors is critical to your...

Please reload

Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon