April 26, 2018

Adidas promovoi një dizajn të ri të atleteve të reja më 16 janar, i cili është frymëzuar nga metrotë e Berlinit. Atletet limited edition janë quajtur 'EQT 93 / Berlin Support' dhe vetëm 500 palë do të prodhohen, ku secila do të shitet në £ 160. Nëse jeni kurioz dhe mezi prisni për të blerë një palë nga këto atlete dhe për të jetuar në Berlin, do të marrësh një kalim të lirë në metronë vjetore...

April 26, 2018

Golden Globes u zhvillua në Los Angelos këtë vit. Me industrinë e titujve tej mase argëtuese për mediat konkretisht në rastet e mbrojtjes së të drejtave të aktoreve femra të cilat dhanë një sërë rastesh që përbënin ngacmim nga shefat e tyre në industrinë e filmit, u krijua një kërkesë për të folur rreth saj dhe për të ndihmuar në dhënien fund të pabarazisë gjinore. Çdo aktor dhe aktore që e m...

April 26, 2018

IKEA test shtatzënie?

Fushata jonë e parë PR e javës është ajo e kompanisë IKEA. E dimë që për konsumatorin shqiptar IKEA nuk është edhe aq familjare, por ajo është një kompani shumë e njohur në industrinë e mobilimit sa i përket tregut global. Është një taktikë e çuditshme e PR, madje ndër më të çuditshmet për sa kemi parë deri tani, Kjo metodë e IKEA-s  ka marrë mbulim nga televizionet më të...

April 26, 2018

Ju keni idenë tuaj të biznesit dhe keni investuar një sasi të konsiderueshme kohore, përpjekje dhe para në sipërmarrjen e re. Tani gjithçka që mbetet për të bërë është të çojë në treg. Për çdo lloj nisjeje, sidomos ata që gjejnë këmbët e tyre brenda industrisë së teknologjisë, duke pasur një gamë të taktikave të mira PR është thelbësore për rritjen e biznesit. Shumë e shohin PR si një luks, v...

April 26, 2018

Fushatat më të mira të marketingut të sotëm kombinojnë përpjekjet e shumë grupeve, duke përfshirë PR, reklamat, marketingun social, përmbajtjen dhe përvojën e përdoruesit etj. Linjat midis disiplinave të marketingut janë të paqarta dhe nuk ka më arsye për të etiketuar një ide të madhe si PR, reklamat apo rrjetet sociale. Çfarë marketuesit duhet të kujdesen për të është se si për të sjellë në...

Please reload

Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon