April 25, 2018

A keni menduar rreth asaj se si ta zjarrit firmën tuaj të PR? Ndoshta nuk jeni duke shijuar sa më shumë mbulim të mediave të fituara dhe rezultate të tjera siç keni bërë në fillim të marrëdhënies. Ndoshta nuk po pranoni ose ndjeni të njëjtin pasion, përparim dhe përditësime nga firma juaj e marrëdhënieve me publikun. Ndoshta është kimi, ose thjesht nuk mund të gjesh pikërisht pse nuk jeni të kënaqur me firmën tuaj të marrëdhën...

April 25, 2018

Mos bëni këto gabime kur një krizë godet kompaninë tuaj 

Një punonjës në një Starbucks në Filadelfia vendosi që dy burra që ishin ulur në një tavolinë dhe nuk kishin blerë ndonjë gjë, ishin një kërcënim. Ky punonjës e quajti policinë që i arrestoi njerëzit dhe i mbajti në paraburgim deri në orën 1:30 të mëngjesit të ardhshëm. Burrat, të cilët ishin duke pritur për një bashkëpunëtor afarist, ishin afrikano-amerikan. Një tjetër...

April 23, 2018

Industria e PR është e impresionuar me trajtimin e Pepsi-Colas, një nga krizat më të çuditshme të viteve të fundit: një seri e mashtrimeve të dukshme që pretendojnë zbulimin e shiringave dhe sendeve të tjera të huaja në kanaçet e Diet Pepsi.

Kompania Pepsi papritur u përball me krizën tek konsumatori kur një shiringë u gjet në një copë diete pepsi në Uashington sipas burimeve, e cila shkaktoi zemërim masiv dhe 50...

April 23, 2018

Nuk ka stres me të madh në një kompani më shumë sesa të përballojë një krizë në botën tonë gjithnjë e më sociale. Megjithëse një skenar i frikshëm, komunikimet e krizave të kryera mirë mund të bëjnë mrekulli dhe me të vërtetë mund të ju sjellin mendim pozitiv në faqen tuaj. Le të hedhim një vështrim në disa shembuj të mirë të krizës:  

Obamacare! 

Le të hedhim një këndvështrim nga jashtë  - me ish-presi...

April 20, 2018

Menaxhimi i krizës është procesi me të cilin një organizatë merret me një ngjarje të madhe të paparashikueshme që kërcënon të dëmtojë organizatën, palët e interesuara apo publikun e gjerë.

Tre elemente janë të zakonshme për shumicën e përkufizimeve të krizës:

(a) një kërcënim për organizatën,

(b) elementin e befasisë,

(c) një vendim të shkurtër

Venette argumenton se "kriza është një proces transformimi ku sistemi i vjetër nuk m...

April 20, 2018

Kriza: Çdo situatë që kërcënon ose mund të kërcënojë të dëmtojë njerëzit ose pronën, të ndërpresë seriozisht biznesin, të dëmtojë ndjeshëm reputacionin dhe / ose të ndikojë negativisht në vijën fundore.

Çdo organizatë është e ndjeshme ndaj krizave. Ditët e luajtur struc - varrosur kokën në rërë dhe duke shpresuar se problemi shkon larg - janë zhdukur. Ju mund të provoni, por palët e interesit tuaj nuk do të kuptojnë ose falin,...

April 20, 2018

Çdo biznes, në një moment, do të përballet me një lloj krizash të marrëdhënieve me publikun dhe mënyra se si reagoni mund të ju japë një nxitje më të nevojshme të imazhit ose të dëmtojë ndjeshëm markën tuaj, duke i alienuar në fund të fundit bazën tuaj të klientit dhe partnerët e biznesit. Sidomos në këtë ditë dhe moshë, kur lajmet shkojnë viral pothuajse në çast, organizatat duhet të jenë të gatshme për t'iu përgjigjur krizav...

Please reload

Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon