April 25, 2018

Pse profesionistët e PR janë më efektivë në marrëdhëniet me median sesa marketuesit!? Departamentet e marketingut dhe fusha e medias nuk duket se është një kombinim i mirë. Kompanitë përdorin marrëdhëniet me mediat si një mjet për të arritur audiencën e tyre të rëndësi...

April 25, 2018

Merrni disa të njëjtën emocion dhe vëmendje për kompaninë tuaj Çmimet e Akademisë përfaqësojnë natën më të madhe të Hollivudit. Është një festë e një viti filmash që frymëzojnë, argëtojnë, edukojnë dhe shpjegojnë botën rreth nesh. Çfarë mund të mos kuptoni është se Osk...

April 25, 2018

A keni menduar rreth asaj se si ta zjarrit firmën tuaj të PR? Ndoshta nuk jeni duke shijuar sa më shumë mbulim të mediave të fituara dhe rezultate të tjera siç keni bërë në fillim të marrëdhënies. Ndoshta nuk po pranoni ose ndjeni të njëjtin pasion, përparim dhe përdit...

April 25, 2018

3 ide të mençura për t'ju orientuar në trajtimin e mediave

Ka pasur shumë biseda kohët e fundit për Presidentin Trump dhe betejat e tij shumë publike me median e lajmeve. Taktikat e tij kanë qenë më së shumti surprizuese dhe stili i medias duket më shumë si një përqasj...

April 25, 2018

Mos bëni këto gabime kur një krizë godet kompaninë tuaj 

Një punonjës në një Starbucks në Filadelfia vendosi që dy burra që ishin ulur në një tavolinë dhe nuk kishin blerë ndonjë gjë, ishin një kërcënim. Ky punonjës e quajti policinë që i arrestoi njerëzit dhe i mbajti...

April 25, 2018

Blockchain ka marrë shumë vëmendje në muajt e fundit, sidomos pas rritjes shpërthyese të bitcoin dhe të kriptocurive të tjera në dhjetor. Shumë njerëz e lidhin blockchain-in vetëm me aplikacione financiare. Të tjerë shohin potencial për teknologjinë e tij në pothuajse...

April 25, 2018

Në vitet e hershme të mediave sociale, një pjesë e joshjes së saj nga një perspektivë e marketingut ishte se ishte kosto-efektive - dhe për shumë, të lirë. Sot, meqë mediat sociale infiltrojnë më shumë nga komunikimet tona të përditshme dhe platformat sociale të reklam...

April 24, 2018

Profesionistët e marrëdhënieve publike formojnë imazhin e një organizate. Ata ndërtojnë markën, përhapin mesazhin e organizatës dhe minimizojnë efektin e publicitetit negativ. Në një kompani të vogël, personi i PR-së mund t'i duhet të merret me të gjitha rolet - nxitës...

April 24, 2018

Madje edhe një biznes i vogël duhet të komunikojë në mënyrë efektive misionin e tij me objektivin e saj demografik. Korporatat e mëdha shpenzojnë miliona në fushatat e marrëdhënieve me publikun që janë projektuar për të ndërtuar markën, duke koordinuar fushatën me ngja...

April 24, 2018

Marrëdhëniet me publikun janë një proes komunikimi strategjik që ndërton marrëdhënie reciproke të dobishme mes organizatave dhe publikut të tyre, sipas Shoqatës së Marrëdhënieve me Publikun të Amerikës. Bizneset e vogla mund të përdorin mjetet dhe teknikat e marrëdhëni...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon