© 2018 by ipralbania. All right reserved

April 26, 2018

Ekspertët e shëndetit po promovojnë gjithnjë e më shumë të qëndruarit në një vend si sëmundje të re. Duke patur parasysh numrin e sëmundjeve me të cilat është e lidhur të qëndruarit pa lëvizur dhe numri i njerëzve që me sa duket vret çdo vit, të qëndruarit në një vënd...

April 26, 2018

Mark Griffiths dhe Daria Kuss janë psikologë në Universitetin Nottingham Trent të U.K. Ata janë specializuar në studimin e ndikimit të teknologjisë dhe mediave sociale në sjelljet njohëse dhe shoqërore. 

A jeni të varur nga mediat sociale? Pyesni veten me këto gjas...

April 26, 2018

Influenca e Marketingut është bërë shumë e popullarizuar si një formë e marketingut të mediave sociale, por a mund të zgjasë ky popullaritet?  

Nëse nuk e keni provuar marketingun influencues, mund të ndiheni sikur jeni në pakicë. Shumë marka janë zh...

April 25, 2018

Në vitet e hershme të mediave sociale, një pjesë e joshjes së saj nga një perspektivë e marketingut ishte se ishte kosto-efektive - dhe për shumë, të lirë. Sot, meqë mediat sociale infiltrojnë më shumë nga komunikimet tona të përditshme dhe platformat sociale të reklam...

April 24, 2018

Marrëdhëniet me publikun, PR, praktikuesit dhe anëtarët e mediave kanë rolet që janë në shumë mënyra plotësuese. Të dyja anët e këtyre marrëdhënieve kanë qëllime të përbashkëta për të krijuar një histori, ose për të zhvilluar një tregim, që i mban të informuar lexuesit...

April 19, 2018

Over the last few years, it has become apparent that social media has captured the fancy of most people. The extensive use of social media has drastically changed the way people communicate and share information.


According to a 2015 finding by Pew Research Center, almo...

April 19, 2018

The shift will come with a fair amount of tension as it takes place, but regardless of how much resistance the traditional players offer, the new priority for social media is PR.

In the early years, the partnerships between interactive agencies, media buyers and adverti...

April 19, 2018

Social media has infiltrated nearly every industry. Public relations practitioners now have to tweak and change their strategies in order to make sure they engage their audiences in the best way possible. Not only are we now changing the way we communicate and share in...

April 19, 2018

Social media helps PR fulfill a more nuanced role by helping with relationship management, identifying brand threats, and engaging influencers.

Back in the day, public relations professionals would give a statement on air, release it in print, or publish it online. Soci...

Please reload

Recent Posts