April 28, 2018

Kur udhëheqësit e organizatave duan të përmirësojnë markën e tyre dhe të përfitojnë nga uria e klientëve të tyre të ardhshëm për informacion, ata shpesh u drejtohen marketuesve të përmbajtjes për të krijuar përmbajtje të angazhuar që zhvillojnë drejtime dhe i avancon a...

April 28, 2018

Ju kujtohen kohët kur ju po kërkonit diçka dhe shikonit një faqe interneti të mbushur me fjalë të pakuptimta?Ato ditë të vjetra të SEO tani mund të shoqërohen me një buzëqeshje ironike. Faqet e internetit nuk kanë qene asnjëherë kaq të mbushura me viruse dhe përse luft...

April 25, 2018

3 ide të mençura për t'ju orientuar në trajtimin e mediave

Ka pasur shumë biseda kohët e fundit për Presidentin Trump dhe betejat e tij shumë publike me median e lajmeve. Taktikat e tij kanë qenë më së shumti surprizuese dhe stili i medias duket më shumë si një përqasj...

April 24, 2018

Marrëdhëniet me publikun, PR, praktikuesit dhe anëtarët e mediave kanë rolet që janë në shumë mënyra plotësuese. Të dyja anët e këtyre marrëdhënieve kanë qëllime të përbashkëta për të krijuar një histori, ose për të zhvilluar një tregim, që i mban të informuar lexuesit...

April 20, 2018

Marrëdhëniet me median si shumica e elementeve të marrëdhënieve me publikun, nuk janë një strategji me një madhësi të përshtatshme. Përpjekjet tuaja në shënjestër të medias duhet të përshtaten në mënyrë specifike me qëllimet dhe objektivat tuaja. A po nisni një linjë t...

April 20, 2018

Marrëdhëniet me publikun janë një përbërës thelbësor për çdo gjë që ju keni të bëni në përmbajtjen e marketingut të përmbajtjes. PR është një mjet i shkëlqyeshëm për ngritjen e vetëdijes së markës, ndarjen e mesazheve tuaja kryesore dhe ekspozimin e produkteve dhe shër...

April 19, 2018

A large part of the public relations profession involves working with the media. Public relations seeks to garner publicity that benefits a client. Mass media is the preferred channel for reaching out to the public because audiences view media coverage as more credible...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon