April 26, 2018

Adidas promovoi një dizajn të ri të atleteve të reja më 16 janar, i cili është frymëzuar nga metrotë e Berlinit. Atletet limited edition janë quajtur 'EQT 93 / Berlin Support' dhe vetëm 500 palë do të prodhohen, ku secila do të shitet në £ 160. Nëse jeni kurioz dhe mez...

April 26, 2018

Golden Globes u zhvillua në Los Angelos këtë vit. Me industrinë e titujve tej mase argëtuese për mediat konkretisht në rastet e mbrojtjes së të drejtave të aktoreve femra të cilat dhanë një sërë rastesh që përbënin ngacmim nga shefat e tyre në industrinë e filmit, u kr...

April 26, 2018

IKEA test shtatzënie?

Fushata jonë e parë PR e javës është ajo e kompanisë IKEA. E dimë që për konsumatorin shqiptar IKEA nuk është edhe aq familjare, por ajo është një kompani shumë e njohur në industrinë e mobilimit sa i përket tregut global. Është një taktikë e çudit...

April 26, 2018

Ju keni idenë tuaj të biznesit dhe keni investuar një sasi të konsiderueshme kohore, përpjekje dhe para në sipërmarrjen e re. Tani gjithçka që mbetet për të bërë është të çojë në treg. Për çdo lloj nisjeje, sidomos ata që gjejnë këmbët e tyre brenda industrisë së tekno...

April 26, 2018

Fushatat më të mira të marketingut të sotëm kombinojnë përpjekjet e shumë grupeve, duke përfshirë PR, reklamat, marketingun social, përmbajtjen dhe përvojën e përdoruesit etj. Linjat midis disiplinave të marketingut janë të paqarta dhe nuk ka më arsye për të etiketuar...

April 26, 2018

Influenca e Marketingut është bërë shumë e popullarizuar si një formë e marketingut të mediave sociale, por a mund të zgjasë ky popullaritet?  

Nëse nuk e keni provuar marketingun influencues, mund të ndiheni sikur jeni në pakicë. Shumë marka janë zh...

April 25, 2018

Pse profesionistët e PR janë më efektivë në marrëdhëniet me median sesa marketuesit!? Departamentet e marketingut dhe fusha e medias nuk duket se është një kombinim i mirë. Kompanitë përdorin marrëdhëniet me mediat si një mjet për të arritur audiencën e tyre të rëndësi...

April 25, 2018

Merrni disa të njëjtën emocion dhe vëmendje për kompaninë tuaj Çmimet e Akademisë përfaqësojnë natën më të madhe të Hollivudit. Është një festë e një viti filmash që frymëzojnë, argëtojnë, edukojnë dhe shpjegojnë botën rreth nesh. Çfarë mund të mos kuptoni është se Osk...

April 25, 2018

Blockchain ka marrë shumë vëmendje në muajt e fundit, sidomos pas rritjes shpërthyese të bitcoin dhe të kriptocurive të tjera në dhjetor. Shumë njerëz e lidhin blockchain-in vetëm me aplikacione financiare. Të tjerë shohin potencial për teknologjinë e tij në pothuajse...

April 24, 2018

Madje edhe një biznes i vogël duhet të komunikojë në mënyrë efektive misionin e tij me objektivin e saj demografik. Korporatat e mëdha shpenzojnë miliona në fushatat e marrëdhënieve me publikun që janë projektuar për të ndërtuar markën, duke koordinuar fushatën me ngja...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon