April 20, 2018

Kriza: Çdo situatë që kërcënon ose mund të kërcënojë të dëmtojë njerëzit ose pronën, të ndërpresë seriozisht biznesin, të dëmtojë ndjeshëm reputacionin dhe / ose të ndikojë negativisht në vijën fundore.

Çdo organizatë është e ndjeshme ndaj krizave. Ditët e luajtur stru...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon