April 20, 2018

Marrëdhëniet me median si shumica e elementeve të marrëdhënieve me publikun, nuk janë një strategji me një madhësi të përshtatshme. Përpjekjet tuaja në shënjestër të medias duhet të përshtaten në mënyrë specifike me qëllimet dhe objektivat tuaja. A po nisni një linjë t...

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Logo-01.png

© 2018 by ipralbania. All right reserved

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon