top of page

 Great work that works

I AM

YOUR PR

 GREAT WORK THAT WORKS

Produkti

juaj është në krizë?

Ne ju sygjerojmë sektorin e menaxhimit të krizave për zgjidhje efikase. 

Brandi juaj nuk

 

njihet?

Hulumtoni informacione pa fund dhe mësoni strategji për promovimin e brandit tuaj

 

Ju duhet

këshillim?

Kontaktoni me ekipin që të hartoni një srategji për idenë tuaj 

 

gazetari&Komunikim

apo 

Marrëdhënie me publikun?

Je student? Ja metodat kërkimore që kemi për ju në Gazetari dhe PR.

“The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that’s power.”                                                                                                                           Malcolm X

About

iPRA

Akses në Informacion.
Mundësi Promovimi për studentët.
Organizo eventin tënd me ekipin tonë.

Përdor metodat që sygjerojmë për promovimin e organizatës tuaj.


Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni në  ipralbania@gmail.com

About

 categories that may interest you to navigate

Every idea is interrogated to be bolder, bigger
and better than the one before

Services

SUCCESS STORIES

"1st PR website in Albania communicating with students"

Klea

January 10, 2018

"Research and information in my favourite field of studies"

Brajan

February 10, 2018

"Here I can find many of PR things and strategies that for me are my favourite thing in personal and professional life as well"

Andi

April 24, 2018

PR albania

 Creating value through communications

Rruga e Kavajes

Tirana, Albania, 1001

Tel: 0682000682

Fax: 123-456-7890

info@ipralbania.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White Google+ Icon
  • White YouTube Icon
GET IN TOUCH

Success! Message received.

Contact
Logo-01.png
bottom of page